Schoolprogramma 2024

De Poetik Bazar biedt een schoolprogramma aan om leerlingen van alle leeftijden (opnieuw) kennis te laten maken met hedendaagse poëzie. Bezoek de beurs van de exposanten, doe mee aan een schrijf- of creatieve workshop, ontmoet auteurs, en nog veel meer activiteiten

Wanneer?

Vrijdag 20 september 2024 van 10:00 tot 15:30 voor het schoolprogramma.

De Poetik Bazar vindt ook het hele weekend plaats, van 20 tot 22 september 2024, met activiteiten voor kinderen en jongeren. Aarzel niet om de informatie te delen met leerlingen, ouders en leraren.

Waar?

Bij de Poetik Bazar, poëziemarkt en festival, die gehouden wordt in de Hallen van Schaarbeek (Koninklijke-Sint-Mariastraat 22a, 1030 Schaarbeek).

Hoeveel kost het?

Deelname van scholen aan de Poetik Bazar is volledig gratis.

Hoe inschrijven?

De schoolprogramma’s zijn alleen toegankelijk op inschrijving. Neem contact op via e-mail met Marie Monfils op poetikbazar@gmail.com. Alleen een bevestiging en routebeschrijving ontvangen per e-mail geldt als inschrijving voor het evenement voor een schoolgroep.

Hieronder vindt u het mediatiepakket om te downloaden, het bevat alle voorgestelde activiteiten.

Opmerking:

Sommige activiteiten zijn al volgeboekt, neem contact met ons op om een programma voor uw klas op de dag zelf samen te stellen.

U bent van harte welkom voor een vrije rondleiding op de uitgeversmarkt, maar we vragen u om een inschrijvingsmail te sturen, zodat we uw ontvangst kunnen voorbereiden, onder andere met een spelboekje om de markt, de uitgevers en de kunstenaars te ontdekken.

Mediatiepakket