Poëziewandeling met Astrid Haerens en Luc Baba

Outdoor

zondag 25 september
16.00u - 16.45u

Prijs: Gratis Taal: FR/NL Plaats: Verzamelpunt: Replica Bookshop > De Scheldestraat, 61 | 1080 Brussel

Reserveren aanbevolen

Met

Astrid Haerens en Luc Baba

Tijdens een wandeling dragen dichteres Astrid Haerens en dichter Luc Baba hun teksten voor in het Frans en het Nederlands. Een prachtige gelegenheid om je te laten meeslepen door de klanken, ritmes en woorden van twee talen die elkaar via poëzie ontmoeten.

Astrid Haerens is auteur, dichter en docent. Haar eerste roman, 'Stadspanters', verscheen in 2017 bij Polis. Haar werk werd ook gepubliceerd in 'Revisor', 'De Gids', 'Het Liegend Konijn', 'Poëziekrant', 'DW B', 'deBuren', 'de Standaard', 'Deus ex Machina', 'Hard//Hoofd', enz. In 2019 reisde Astrid door de Westhoek en maakte een multimediale poëziekaart van deze regio: www.iedereendichter.astridhaerens.be. In het voorjaar van 2022 verscheen haar eerste dichtbundel, 'Oerhert', bij Atlas Contact.

Luc Baba is een Luikse kunstenaar, auteur, acteur en zanger. Hij schrijft romans, poëzie, jeugdliteratuur, enz. Zijn werk werd bekroond met de Gauchez-Philippotprijs in 2017 voor 'Elephant Island' (ed. Belfond), en met de Marcel Thiry-prijs voor zijn 'Chroniques d'une échappée belle' (ed. maelstrÖm - 2018).